Logistik & Distribution

Diroto arbejder med ruteoptimering, ruteplanlægning og flådestyring med fokus på at gøre planlægningen så nem som muligt og med størst mulig effektivitet.

Passer blandt andet godt til:

Måltidskasser + Catering

Temperaturtransport

Palle- og godstransport

Kurér & Express

Stykgods

Sådan fungerer det

Diroto gør ruteplanlægning hurtig og nem, og vi har udviklet en af markedets bedste algoritmer til netop at finde den optimale rute og udnytte hver medarbejder og køretøj bedst mulig.

Opret eller importer ordre

Tilføj dine leveringer på 4 forskellige måder. Importér ruter via vores standard Excel skabelon, CSV-importer, indtast manuelt eller importér fra andre programmer (API).

Planlæg og optimér ruter

Vælg hvordan Diroto skal beregne dine ruter og tilpas blandt andet startlokationer, kapacitetsbegrænsninger, lager/depot, antal køretøjer og chauffører.

Chauffør udfører leveringer via app

Når en rute er planlagt og godkendt, vil den pågældende chauffør have adgang til sine ruter i appen, og vedkommende kan herefter påbegynde kørslen.

Afslut og fakturér kunder

Når en levering er udført og ruten er afsluttet, kan der manuelt operettes en faktura eller Diroto kan automatisk sende en faktura til jeres kunder.

Fiskehallen Tvilling A/S

En automatiseret ruteplanlægning er med til at sikre, at Fiskehallen Tvilling A/S kan leve op til det serviceniveau, der gør deres kunder tilfredse samtidigt med, at de har det fulde overblik over alle leverancer.

Udover, at en automatisering af ruteplanlægningen sikrer, at Fiskehallen Tvilling A/S anvender deres ressourcer bedst muligt, så sparer de en masse dyrebar tid, som normalt skulle have været brugt på den manuelle planlægning, men som i stedet kan anvendes på andre værdiskabende opgaver.

Læs hele casen her

Funktioner der gør din
hverdag lettere

Klik for større billede

Opret eller importer ordre

Tilføj dine leveringer på 4 forskellige måder. Importér ruter via vores standard Excel skabelon, CSV-importer, indtast manuelt eller importér fra andre programmer (API).

Modtager i, eller kan i downloade filer fra jeres kunder, så tilpasser vi den enkelte fil til vores system. Når vi har opsat og tilpasset en eller flere af jeres filer (engangsopgave), skal i blot uploade jeres fil til systemet og det vil indlæse al nødvendig data.

Planlæg og optimér ruter

Inden planlægning af dagens ruter, giver vi et overblik over alle kunder og ordrer. Se antallet af tilgængelige køretøjer, antal ordrer, påkrævet lastkapacitet, tilgængelig kapacitet og tilføj eventuelt lager eller depot.

Med et enkelt klik kan du få et hurtigt overblik over, hvor i landet dagens kunder befinder sig, også selvom geografi ikke nødvendigvis lige er din kop te.

Det er også nemt at tilføje, ændre eller slette en ordre, hvis der sker ændringer, efter data er importeret.

Klik for større billede

Klik for større billede

Send ruter til chaufføreres app

Når alle ruter er planlagt og godkendt, vil den pågældende chauffør have adgang til sine ruter i appen, og vedkommende kan herefter påbegynde dem.

Via appen får chaufføren det fulde overblik over dagens kørselsopgaver. Appen sørger for at have alle kunder og adresser klar, så det eneste den enkelte chauffør skal tænke på er at følge vejledningen på skærmen.

Se appen her

Bevis for levering (POD)

Som udgangspunkt forventes det, at en levering er gennemført med succes, men der kan forekomme uforudsete situationer, som kan forhindre dette.

Uanset om en levering er succesfuld eller ej, har vi på forhånd valgt forskellige standard bemærkninger, som kan angives ved leveringen. Det er muligt at vælge mellem flere bemærkninger, og hvis ingen af disse er relevante, kan man skrive sin helt egen note. Det er også muligt at tilføje flere billeder eller en video til jeres bemærkning, så situationen nemt kan dokumenteres.

Hvis I har brug for en underskrift fra kunden ved levering, vil der også være mulighed for det.

Klik for større billede

Live tracking

Vores live tracking funktion giver et fantastisk overblik over dagens leveringer. Kontoret har et samlet overblik over om chaufføren er bagud, foran eller til tiden på dagens rute.

Samtigtigt kan kontoret straks reagere, når de i form af rød farvemarkering ser en ikke-succesfuld opgave og dermed hurtigt tage stilling til, hvad der skal ske med denne.

Notifikationer

Med notifikationer bliver kontoret automatisk adviseret, om blandt andet manglende informationer på en sag eller en ikke-succesfuld levering.

Røde notifikationer skal der tages stilling til med det samme, hvor blå notifikationer mere er en servicemeddelelse, som kan hjælpe til et bedre overblik i en travl hverdag.

Klik for større billede

Klik for større billede

Kundemodul

Med kundemodulet har du et samlet overblik over alle dine kunder, generelle informationer, dine leveringer eller opgaver udført, fakturaer, dokumentation og kommunikation med kunder.

Du vil hurtigt og nemt kunne fremsøge en specifik kunde og se alt historik, som der findes. Uanset hvor mange leveringer en kunde har haft, vil data altid være tilgængelig.

Priser på Diroto

Logistik & Distribution

BASIS

Bruger I for meget tid på at planlægge jeres ruter, så lad os gøre det hurtigt og nemt for jer

starter fra

DKK 1995/md

+ DKK 199/md. per licens
De første 10 er inkluderet *

500 opgaver/md. **

Vælg basis
Onboarding
Tilgængelig i Danmark
Indstillingsmodul

PROFESSIONEL

Bruger i for meget tid på at planlægge jeres ruter og medarbejderes tid, så lad os gøre det hurtigt og nemt for jer

starter fra

DKK 2995/md

+ DKK 299/md. per licens
De første 10 er inkluderet *

2500 opgaver/md. **

Vælg professionel
Alle funktioner fra
BASIS, plus:

BUSINESS

Til den mere komplekse virksomhed med udvidede krav til/fra både chauffører, flåde og kundeservice.

starter fra

DKK 4995/md

+ DKK 399/md. per licens
De første 15 er inkluderet *

10000 opgaver/md. **

Vælg business
Alle funktioner fra
PROFESSIONEL, plus:

Enterprise

Ideel til virksomheder med meget komplekse arbejdsprocesser og som ønsker fuld kontrol

Kontakt os

Minimum 50 licenser *

Kontakt Diroto
Alle funktioner fra
BUSINESS, plus:
Onboarding & workshops
Tilgængelig i Europa
Mulighed for skræddersyede funktioner

* En licens er enten en administrator, chauffør eller brugertilpasset rolle. En person, som både er administrator og chauffør bruger altså 2 licenser.

** En opgave består af enten en levering, en ordre eller et service besøg

Alle priser er ekskl. moms.

Ekstra moduler

Beskedcenter

Med vores beskedcenter, gør vi det nemt for jer at sende SMS'er og E-mails ud til jeres kunder og holde styr på alle sendte beskeder over tid.

Du kan hurtigt give besked hvis der sker ændringer på en kundes levering eller serviceopgave, så kunden altid er opdateret.

Live tracking link

En SMS/E-mail med et link til Dirotos trackingside sendes direkte til modtager, som kan følge leveringen live. Kunder vil kunne se forventet ankomstidspunkt og løbende få opdateringer.

Læs mere her

Økonomisystem

Ønsker du nemt at fakturere dine kunder på baggrund af deres leveringer eller services, så kan vi sætte API adgang op til jeres foretrukne økonomisystem.

Kontakt os for at høre mere.

Statuslink

Giv dine kunder direkte besked når en opgave er blevet udført med Dirotos ”statuslink”.

Optimer kundeoplevelser med bedre dokumentation og kommunikation og undgå samtidigt enhver tvivl om en opgave er blevet udført eller ej.

Læs mere her