Serviceindustrien

Planlæg, udfør og dokumentér nemt alle serviceaftaler og hold altid dine kunder ajour med vedligeholdelses- eller servicebesøg. Sæt alle dine processer på automatik, så du hermed sikrer overholdelse af alle dine aftaler.

Passer blandt andet godt til:

Skadedyrsservice

Installation og vedligeholdelse

Haveservice

Vinduespudsning

Sundhedspleje

Et udsnit af vores kunder

Planlægning og optimering af serviceopgaver

Dirotos planlægningsværktøj hjælper med at planlægge flest mulige serviceaftaler i kalenderen pr. dag. Systemet fordeler automatisk jeres serviceaftaler ud på jeres respektive medarbejdere med et enkelt klik, så i hermed udnytter jeres ressourcer optimalt.

Automatisk ruteplanlægning og ruteoptimering hjælper med at reducere den tid, der bliver brugt på at køre fra kunde til kunde. Jo flere ruter du har, desto flere ressourcer og penge kan du spare.

Klik for større billede

Tilføj og ændre opgaver

Der kan være mange årsager til, at der skal laves ændringer på en rute eller en serviceopgave. Det kan være, at din service afhænger af vejret, en chauffør er syg eller måske en kunde gerne vil have flyttet sin ellers aftalte service tid.

Hvis en kunde gerne vil have flyttet servicen til en anden dag, har vi gjort det nemt og overskueligt at fremsøge en ny dag, som passer ind med allerede eksisterende ruter. Vores system finder selv de bedste muligheder, hvor mindst mulig ekstra køretid er påkrævet.

Dokumentation af serviceopgave

Som udgangspunkt forventes det, at en serviceopgave er udført med succes, men der kan forekomme uforudsete situationer, som forhindrer dette. Uanset om en opgave er succesfuld eller ej, så har hver chauffør mulighed for at dokumentere dette. Det er muligt at vælge mellem flere standardbemærkninger, og hvis ingen af disse er relevante, kan man skrive sin helt egen note. Det er også muligt at tilføje flere billeder, video og underskrift til jeres bemærkning, så situationen nemt kan dokumenteres.

Klik for større billede

Klik for større billede

Kommunikation med kunder

Via vores beskedcenter kan i altid holde jeres kunder opdateret på, hvornår i kommer og udfører den givne service. I har mulighed for at sende SMS’er og E-mails ud til jeres kunder præcis efter jeres behov, og hver kunde får deres egen personaliserede besked. Beskeder kan enten sendes manuelt, hvor alt fra én kunde til alle jeres kunder kan få tilsendt en besked ved blot et par klik. Alternativt kan vores system automatisk sende beskeder ud, eksempelvis vil alle med planlagt service den efterfølgende dag få en reminder om dette dagen før kl. 16.00 eller et andet tidspunkt, som man synes er passende.

Har i brug for at kontakte jeres kunder inden ankomst, så har vi gjort dette super simpelt i vores app. Klik blot på "ring til kunden" og vores system vil automatisk tilføje kundens telefonnummer til opkald.

Administrer dine kunder via vores abonnement

Skal I ud til jeres kunder på bestemte tidspunkter og antal gange i løbet af året, så kan I oprette jeres kunder med abonnement. Det er muligt at sætte flere abonnementstyper op, så det passer præcist til jeres behov. Har I for eksempel en service bestående af 3 årlige besøg, hvor det kræves, at der minimum er 2 måneders pause mellem hvert besøg, kan dette administreres via vores abonnementsmodul.

Koordinerer opgaver og kompetencer

Har du flere typer serviceopgaver, som kræver forskellige kompetencer og eventuelt udstyr i bilerne, så tager vores servicestyring højde for dette. Hermed sikres, at jeres chauffør eller servicetekniker ikke får tildelt opgaver, som ikke kan udføres af vedkommende. Både kontoret og manden i marken kan altid se, hvilke typer serviceopgaver pågældende skal udføre og hvornår.

Priser på Diroto

Serviceopgaver og servicestyring

BASIS

Bruger I for meget tid på at planlægge jeres ruter, så lad os gøre det hurtigt og nemt for jer

starter fra

DKK 1495/md

+ DKK 199/md. per licens
De første 10 er inkluderet *

Vælg basis
Onboarding
Tilgængelig i Danmark
Indstillingsmodul

PROFESSIONEL

Bruger i for meget tid på at planlægge jeres ruter og medarbejderes tid, så lad os gøre det hurtigt og nemt for jer

starter fra

DKK 2495/md

+ DKK 299/md. per licens
De første 10 er inkluderet *

Vælg professionel
Alle funktioner fra
BASIS, plus:
Onboarding
Tilgængelig i Danmark
Statistik over medarbejdere og køretøjer

BUSINESS

Til den mere komplekse virksomhed med udvidede krav til/fra både chauffører, flåde og kundeservice.

starter fra

DKK 4495/md

+ DKK 399/md. per licens
De første 15 er inkluderet *

Vælg business
Alle funktioner fra
PROFESSIONEL, plus:
Onboarding & workshops
Tilgængelig i Norden + Tyskland

Enterprise

Ideel til virksomheder med meget komplekse arbejdsprocesser og som ønsker fuld kontrol

Kontakt os

Minimum 50 licenser *

Kontakt Diroto
Alle funktioner fra
BUSINESS, plus:
Onboarding & workshops
Tilgængelig i Europa
Mulighed for skræddersyede funktioner

* En licens er enten en administrator, chauffør eller brugertilpasset rolle. En person, som både er administrator og chauffør bruger altså 2 licenser.

Alle priser er ekskl. moms.

Ekstra moduler

Beskedcenter

Med vores beskedcenter, gør vi det nemt for jer at sende SMS'er og E-mails ud til jeres kunder og holde styr på alle sendte beskeder over tid.

Du kan hurtigt give besked hvis der sker ændringer på en kundes levering eller serviceopgave, så kunden altid er opdateret.

Økonomisystem

Ønsker du nemt at fakturere dine kunder på baggrund af deres leveringer eller services, så kan vi sætte API adgang op til jeres foretrukne økonomisystem.

Kontakt os for at høre mere.

Abonnement

Skal i ud til jeres kunder på bestemte tidspunkter og antal gange i løbet af året, så kan i sætte jeres kunder op med abonnement.

Når en kunde er blevet sat op med abonnement, så kører næsten 100% automatisk. Det vil sige, at vi automatisk rykker en kunde til planlægning af service, sender SMS'er og emails, faktura og meget mere.

Med denne opsætning, kan du nemt håndtere mange tusinde kunder på en gang.

Service puljer

Har du flere tusinde kunder du skal lave service til, så kan du med dette modul nemt planlægge alle kunder i jeres kalender.

For hver kunde i færdiggøre, jo mindre bliver puljen og når pujlen er tom er i altså færdige med alle service kunder i valgte periode.

Statuslink

Giv dine kunder direkte besked når en opgave er blevet udført med Dirotos ”statuslink”.

Optimer kundeoplevelser med bedre dokumentation og kommunikation og undgå samtidigt enhver tvivl om en opgave er blevet udført eller ej.

Læs mere her