Skru op og ned på køretøjets hastighed

For hver planlægning er det muligt at justere kørselshastigheden på dine køretøjer, uanset om du er i bil, varevogn eller lastbil. Denne indstilling vil justere din estimerede ankomst, så den stemmer bedre overens med din aktuelle kørsel. Som standard i Diroto er normal hastighed valgt.

Hvad betyder normal, langsom og hurtigt kørsel?

Normal - Den gennemsnitlige kørselshastighed (100%)

Dirotos gennemsnitlige kørselshastighed bliver beregnet via data fra Open Street Maps. Den gennemsnitlige hastighed ligger ofte under den lovlige maksimale hastighed på den pågældende strækning for at tage højde for trafik og andre parametrer, som der ofte forekommer.

Ved 100% bruger vi vores beregninger uden ændringer, hvilket betyder, at en tur fra København til Skagen tager 5 timer og 32 minutter.

Kortoversigt af planlagte leveringer

Skru op og ned så meget du vil!

Langsom - Op til 300% langsommere kørsel

Er der eksempelvis faldet en masse sne, som kan gøre kørslen væsentlig langsommere end normalt, kan dette indtastes og vores system medregner denne faktor.

Ved 150% vil en tur fra København til Skagen tage 8 timer og 19 minutter.

Hurtig - Op til 50% hurtigere kørsel

Opleves det at vores normale kørselshastighed er langsommere end der reelt bliver kørt, kan der vælges at skrue op for hastigheden. Hermed bliver jeres ruter hurtigere gennemført og flere opgaver kan nås.

Ved 80% antager vi, at du kan køre hurtigere, og at du støder på mindre trafik, hvilket betyder at en tur fra København til Skagen vil tage 4 timer og 26 minutter.