Servicestyring - En nem og overskuelig måde til at håndtere serviceopgaver

Planlæg og administrer alle dine serviceopgaver ét sted og hold dine kunder opdaterede via SMS, E-mail og telefon. Du kan sikre og koordinere, at dine medarbejdere kommer ud til de rigtige opgaver via kompetencestyring, og du kan se historik og dokumentation på alle tidligere opgaver. Alt dette er samlet i Dirotos servicestyring.

Planlægning og optimering af serviceopgaver

Dirotos planlægningsværktøj hjælper med at planlægge flest mulige serviceaftaler i kalenderen pr. dag. Systemet fordeler automatisk jeres serviceaftaler ud på jeres respektive medarbejdere med et enkelt klik, så i hermed udnytter jeres ressourcer optimalt.

Automatisk ruteplanlægning og ruteoptimering hjælper med at reducere den tid, der bliver brugt på at køre fra kunde til kunde. Jo flere ruter du har, desto flere penge og ressourcer kan du spare.

Klik for større billede

Tilføj og ændre opgaver

Der kan være mange årsager til, at der skal laves ændringer på en rute eller en serviceopgave. Det kan være, at din service afhænger af vejret, en chauffør er syg eller måske en kunde gerne vil have flyttet sin ellers aftalte service tid.

Hvis en kunde gerne vil have flyttet servicen til en anden dag, har vi gjort det nemt og overskueligt at fremsøge en ny dag, som passer ind med allerede eksisterende ruter. Vores system finder selv de bedste muligheder, hvor mindst ekstra køretid er påkrævet.

Dokumentation af serviceopgave

Som udgangspunkt forventes det, at en serviceopgave er udført med succes, men der kan forekomme uforudsete situationer, som forhindrer dette. Uanset om en opgave er succesfuld eller ej, så har hver chauffør mulighed for at dokumentere dette. Det er muligt at vælge mellem flere standard bemærkninger, og hvis ingen af disse er relevante, kan man skrive sin helt egen note. Det er også muligt at tilføje flere billeder, video og underskrift til jeres bemærkning, så situationen nemt kan dokumenteres.

Klik for større billede

Klik for større billede

Kommunikation med kunder

Via vores beskedcenter, kan i altid holde jeres kunder opdateret på hvornår i kommer og udfører den givne service. I har mulighed for at sende SMS’er og E-mails ud til jeres kunder præcis efter jeres behov, og hver kunde får deres egen personaliserede besked. Beskeder kan enten sendes manuelt, hvor alt fra én kunde til alle jeres kunder kan få tilsendt en besked ved blot et par klik. Alternativt kan vores system automatisk sende beskeder ud, eksempelvis vil alle med planlagt service den efterfølgende dag få en reminder om dette dagen før kl. 16.00 eller et andet tidspunkt man synes er passende.

Har i brug for at kontakte jeres kunder inden ankomst, så har vi gjort dette super simpelt i vores app. Klik blot på "ring til kunden" og vores system vil automatisk tilføje kundens telefonnummer til opkald.

Administrer dine kunder via vores abonnement

Skal i ud til jeres kunder på bestemte tidspunkter og antal gange i løbet af året, så kan i oprette jeres kunder med abonnement. Det er muligt at sætte flere abonnementstyper op så det passer præcist til jeres behov. Har i eksempelvis en service bestående af 3 årlige besøg, hvor det kræves, at der minimum er 2 måneders pause mellem hvert besøg, kan dette administreres via vores abonnementsmodul.

Koordinerer opgaver og kompetencer

Har du flere typer serviceopgaver, som kræver forskellige kompetencer og eventuelt udstyr i bilerne, så tager vores servicestyring højde for dette. Hermed undgås, at jeres chauffør eller servicetekniker ikke får tildelt opgaver, som ikke kan udføres af vedkommende. Både kontoret og manden i marken kan altid se hvilke typer serviceopgaver pågældende skal udføre og hvornår.