Er du træt af at spilde dyrebar tid på at indtaste adresser manuelt mellem hver levering?

Er du, som mange af vores kunder, træt af at der bliver brugt adskillige minutter på at dine chauffører skal indtaste adresser manuelt mellem hver levering eller opgave? Hvis du er i en virksomhed der leverer en service eller et produkt ud til dine kunder, så oplever du garanteret, at der bliver spildt dyrebar tid og ressourcer på denne manuelle opgave.

Selvom det lyder som en mindre opgave, så vil det på en arbejdsdag løbe op i en betydelig mængde spildtid pr. køretøj. Opgaver som denne er ikke værdiskabende for hverken virksomheden eller jeres kunder. Tværtimod kan det nærmest betragtes som at smide penge ud af vinduet – Vi ser det som spild af ressourcer at bruge tid og energi på en manuel opgave, der nemt kan automatiseres med de rette værktøjer.

Løsningen

Med Diroto’s Driver App installeret på chaufførens Android eller IOS smartphone, vil du kunne tildele chaufføren den planlagte rute, som derved automatisk vil have alle adresser på ruten med sig fra start til slut. På den måde vil chaufførens smartphone blive et værktøj, der automatiserer processen således at den manuelle adresseindtastning helt kan undgås. Du vil eliminere meget af den spildtid, som du oplever i din virksomheds distribution dag. Den tid I sparer, vil i sidste ende betyde, at I kan bruge mere tid på det, der skaber værdi for jeres kunder og din virksomhed!

Kortoversigt af planlagte leveringer

Sådan virker det

For at opnå en mere effektiv og værdiskabende distribution af jeres services og/eller produkter kræver det to ting: 1) adgang til Diroto’s cloudbaserede ruteplanlægnings værktøj og 2) at chaufførerne installerer vores gratis app. (Diroto Driver App)

Ved hjælp af Diroto’s ruteplanlægningsværktøj kan I nemt planlægge de ruter, der er optimale for netop jeres virksomheds distribution af ydelser. Baseret på parametre såsom antallet af chauffører/køretøjer, bestemte arbejdstider, leveringstidspunkter m.m., kan I automatisk planlægge de mest optimale ruter for alle jeres leverancer. Hvad enten I ønsker den korteste tid anvendt, færrest antal køretøjer eller færrest kilometer på kilometertælleren, så kan I med få klik opnå netop den ruteplanlægning, der er optimal for jeres forretning!

Disse ruter kan I, gennem Diroto’s ruteplanlægningsværktøj, tildele jeres chauffører, som automatisk vil have ruten tilgængelig på deres smartphone efter at have installeret Diroto’s Driver App. Så enkelt er det! Udover at chaufførerne har den optimale rute og kan navigere direkte via appen, så er der en lang række andre yderligere fordele ved tjenesten. Bl.a. kan I til enhver tid følge med i, hvor langt køretøjerne er på ruterne, hvilket skaber transparens i jeres operation og gør kundeservicehenvendelser langt nemmere at besvare. Desuden kan chaufføren nemt dokumentere leveringer ved at tage billeder, tage imod underskrifter m.m.

Det næste skridt

Hvis I kan genkende problemet og er interesserede i at optimere jeres ruteplanlægning, så har I mulighed for at få adgang til Diroto’s ruteplanlægningsværktøjer gennem vores abonnementsløsning. Ved at betale en månedlig ydelse (uden binding), kan I dermed reducere spildtid og ressourcer samt opnå stordriftsfordele, som ellers kun større virksomheder har, uden at skulle udvikle jeres eget it-system! Se mere om vores løsningspakker her. I kan også sende os en mail eller ringe direkte.