Om Diroto

Hvad er Diroto?

Direct Route to - Diroto - udtrykker kernen af det, vi gør. Nemlig at finde den bedste rute mellem en række adresser, fra start til slut.

Diroto er udviklet til at hjælpe med ruteoptimering, ruteplanlægning og flådestyring.

Vi lever og ånder for at hjælpe virksomheder, foreninger og kommuner med at optimere tiden der bruges på landevejen, både med hensyn til chauffører, miljø og økonomi. Derudover giver vi de ansvarlige ledere og medarbejdere en mulighed for, fra kontoret, at få det bedste overblik over deres flåder.

Hvad gør Diroto?

Diroto arbejder med ruteoptimering, ruteplanlægning og flådestyring med fokus på at gøre planlægningen så nem som muligt og med størst mulig effektivitet.

Kort fortalt består vores service af 5 dele.

1.
Vi modtager data omkring jeres leveringer eller stop, enten via upload af Excel fil, API adgang eller manuelt input.

2.
Vi behandler jeres data, og ud fra jeres behov og ønsker returnerer vi jeres nye optimerede ruter inden for få minutter.

3.
Når ruterne er godkendt af jer, vil jeres chauffører kunne se de tildelte ruter på Diroto appen ved at logge ind med sin personlige profil.

4.
Chaufførerne kan påbegynde deres ruter. Via appen har de overblik over dagens opgaver gennem leveringsoversigt og tidsplan, og de vil automatisk blive navigeret til alle stop.

5.
Via jeres dashboard får I et fyldestgørende overblik over alle leverancer, chauffører, leveringstidspunkter og meget mere.

Ruteoptimering Diroto