Diroto live tracking link

Lad dine kunder følge med i status på leverancer med Dirotos ”live tracking”. Reducer administrative og ineffektive processer med en moderne løsning og kommuniker effektivt med dine kunder ved at dele informationer i realtid.

Bedre kundeservice og mindre administration

Undgå unødvendige opkald eller e-mails fra jeres kunder omkring status på en leverance og giv dem i stedet realtids information, som de kan følge med i live. Det vil give jeres kunder et bedre overblik over forventet ankomsttidspunkt og samtidig give jer mere ro på kontoret.

Tilpas intervallet på forventet ankomsttidspunkt

Som en standard funktion giver vi jer mulighed for at justere leveringsintervallet, som vises på kundens ”tracking link”. Det betyder i praksis, at I selv bestemmer, hvor præcist jeres forventede ankomsttidspunkt skal vises til jeres kunder.

Eksempel 1) 30 minutter før og efter planlagt ankomst

Kunden vil se følgende: ”Vi forventer at levere mellem kl. 13:15-14:15 ”

Eksempel 2) Præcis ankomsttidspunkt

Kunden vil se følgende: ”Vi forventer at levere kl. 13:45”

Begge eksempler har forventet ankomsttidspunkt klokken 13:45, men vises forskelligt for kunden. Forventet ankomsttidspunkt vil løbende blive opdateret i takt med enten forsinkelser eller tidligere ankomst.

Diroto Live tracking link

Lad dine kunder følge med live

Hvor meget information kan kunden se?

Jeres kunder vil kun se informationer vedrørende deres egen leverance og vil altså ikke kunne se andre kunder på samme rute. Chaufførens realtidsposition vil vises det meste af turen, dog ikke den nøjagtige placering, når en chauffør er ved at være i nærheden af en anden kunde.

Hvordan sendes tracking linket til jeres kunder?

I Diroto giver vi jer altid flere muligheder for at sende informationer ud til jeres kunder. Vores system kan automatisk sende beskeder ud i form af SMS og e-mails, eksempelvis på et bestemt tidspunkt eller X antal minutter før en rute starter. Eller 3 timer, 2 timer, 1 time osv. (kun eksempler) inden ankomst. Eller ved enhver forsinkelse.

I kan altid vælge at sende beskeder ud manuelt til samtlige kunder på alle ruter, bare til kunderne på en enkelt rute eller blot til en enkelt kunde.

Dette er en fleksibel mulighed, som kan justeres dag for dag efter behov.