Statuslink via Diroto

Giv dine kunder direkte besked når en opgave er blevet udført med Dirotos ”statuslink”. Optimer kundeoplevelser med bedre dokumentation og kommunikation og undgå samtidigt enhver tvivl om en opgave er blevet udført eller ej.

Undgå tvivl om en opgave eller service er fuldført

En af de store udfordringer ved at levere en pakke eller udføre en service, er at kunne dokumentere dette og videregive informationer til kunden. Med statuslinket vil kunden se præcist hvor og hvornår en opgave er blevet udført, og der vil altså aldrig være tvivl om hvorvidt, I har været forbi eller ej.

Nedenstående eksempler viser hvad kunden kan se.

Eksempel på et statuslink fra en transport virksomhed

https://status.diroto.com/AD6NM7JQ4Y

Eksempel på et statuslink fra en service virksomhed

https://status.diroto.com/B3CHAJATYT

Diroto statuslink

Hold dine kunder opdateret

Du kan sikre at dine folk husker at tage rette dokumentation

Som en standard indstilling kan man som administrator selv bestemme, hvad der som minimum skal dokumenteres, før en opgave kan registreres som færdig på appen. Eksempelvis kan et krav for at færdigmelde en opgave være at tage minimum 3 billeder og en video. Når alle krav er opfyldt, kan opgaven afsluttes.

Du kan tilpasse hvert statuslink til netop dine behov og dine kunders ønsker

Du bestemmer selv hvornår og hvilken dokumentation kunden skal se, når denne modtager statuslinket. Som udgangspunkt kan I vælge om billeder, video og underskrift skal vises, og om kunden skal modtage et link ved både en vellykket og mislykket opgave. Det vil altså sige, at hvis I kun vil vise billeder ved en succesfuld opgave, så kan I vælge dette.

Hvordan sendes statuslinket til jeres kunder?

Diroto vil helt automatisk sende både en e-mail og SMS til jeres kunder, umiddelbart efter en opgave er blevet færdigmeldt. I skal hermed ikke lave en manuel aktion, men blot lade Diroto gøre det hele for jer uanset hvornår på døgnet det drejer sig om.

Som standard vil statuslinket bliver sendt 10-20 minutter efter opgaven er blevet færdigmeldt, men dette kan nemt justeres i indstillinger.

I har altid mulighed for at sende statuslink ud manuelt til jeres kunder, hvis der skulle være behov for dette.