Kundecase

Diroto Live tracking link

Fisk til tiden er essentielt for Fiskehallen Tvilling A/S, som med deres 20 kølebiler kører ud fra kl. 04.00 om morgenen. De sørger for at restauranter, kantiner, institutioner, fiskehandlere, hospitaler, plejehjem, storkøkkener og cateringfirmaer får leveret deres varer til den aftalte tid.

Hurtig og optimal planlægning

Hos Fiskehallen Tvilling A/S kan en ordre komme ind i sidste øjeblik, hvilket kræver hurtig ændring i ruteplanen, således at varen bliver planlagt til det rette køretøj og det rigtige stop på ruten.

En automatiseret ruteplanlægning er med til at sikre, at Fiskehallen Tvilling A/S kan leve op til det serviceniveau, der gør deres kunder tilfredse samtidigt med, at det vil minimere spildtid, brændstof og formindske CO2 udslippet.

Før og efter

Inden Fiskehallen Tvilling A/S begyndte at bruge Diroto i hverdagen, havde alle chauffører selv ansvaret for at planlægge deres ruter ud fra de følgesedler, som de modtog om morgenen.

Nu planlægger systemet hver rute og hver enkelt chauffør logger blot ind på appen og kan se hvor mange og hvilke kunder de skal ud til og tidsplanen for dette. Diroto tager helt automatik højde for leveringsintervaller, hvilket var en besværlig og tidskrævende opgave at gøre manuelt.

Mere ro for hver chauffør

Chaufføren behøver ikke længere at koncentrere sig om at udtænke de hurtigste ruter, men skal blot følge den allerede planlagte rute via appen.

Det har betydet en mindre stressende dag med fiskeleverancer, hvilket har resulteret i mere tilfredse chauffører, som helt automatik kan yde endnu bedre service.

Diroto Fiskehallen Tvilling A/S

Fuldt overblik over alle leverancer

Via dashboardet og vores live tracking side, kan alle leverancer følges hele vejen. Her kan det hurtigt ses hvor langt en chauffør er kommet; om de eventuelt er bagud eller foran tidsplanen. Kontoret kan straks reagere, når de i form af rød farvemarkering ser en ikke-succesfuld opgave og dermed hurtigt tage stilling til, hvad der skal ske med denne.

Fiskehallen Tvilling Live tracking link

Diroto Live trackingFør Diroto var vi afhængige af, at hver chauffør meldte tilbage når de var forsinkede, hvilket ikke altid var en mulighed i en travl hverdag. Nu har vi den fulde styring og kontrol, hvilket giver os mulighed for at gribe ind hurtigt, hvis tingene ikke forløber, som de skal.

Samtidigt har Diroto været rigtig dygtige og fleksible til at justere systemet, så det passer ind i vores hverdag.

Steffen Tvilling - Drift, Fiskehallen Tvilling A/S